www.mylinuxportal.org http://www.jakovljevic.net
Sve o Open-Source dešavanjima na jednom mestu!
:: MyLinuxPortal ::
Home
Forum
Download
Lista èlanova
Dodaj novostDobrodošli na MyLinuxPortal.org

# MyLinuxPortal je sajt koji obuhvata novosti sa Linux, Unix/BSD i Open Source scene. Za sada je veæi deo sajta u izgradnji, ali oèekujte dosta sadržaja (npr. opisi Linux distribucija i programa, tutoriali, download odeljak, itd.) u bliskoj buduænosti.


# MyLinuxPortal Shop je deo MyLinuxPortal-a koji se bavi prodajom Linux, Unix i BSD distribucija kao i aplikacijama za ove sisteme. U ponudi imamo veliki broj distribucija (Fedora - Red Hat, SuSE, Slackware, Mandrake, Gentoo, Knoppix, FreeBSD, QNX, itd.). Za detaljnije informacije o tome kako poruèiti ili videti listu distribucija, kliknite na neke od linkova u odeljku MyLinuxPortal Shop.

Zbog promene sistema za odrzavanje sajta, neki delova MyLP Shop-a nisu u funkciji (Lista Distribucija, Forma za Narucivanje). Navedeni delovi sajta ce proraditi za nekoliko dana.

# Molio bih posetioce i zainteresovane za MyLP da se prijave, i time doprinesu boljem radu MyLP-a.


Vaš MyLP.

Slackware 10 u najavi!
Prvi kandidat za verziju 10.0 je objavljen u Slackware Current ChangeLog-u: "This is Slackware 10.0 release candidate 1. Upgraded to gimp-2.0.2; upgraded to bash-completion-20040526; added k3b-0.11.11; upgraded to slackpkg-1.2.2-noarch-2; rebuilt ZipSlack for the upcoming release."

Kao i uvek, ne postoje zvanièni ISO fajlovi do verzija u razvoju, ali uvek možete naæi linkove do istih na userlocal.com.

Ako želite da nadogradite postojeæu Slackware instalaciju na 10.0 RC1, If you wish to upgrade an existing Slackware installation to 10.0 RC 1, ova stranica daje opsirnu listu Slackware mirrora.
Napisao: Nemanja Jakovljevic , Friday 18 June 2004 - 00:31:43 Proèitaj/Pošalji komentar: 0


Date / Time
 

Dobrodošli

Korisnièko ime:

Šifra:


Zapamti me

[ Prijavi se ]
[ Zaboravili ste šifru? ]


Ko je online
Gostiju: 3
Èlanova: 0
Na ovoj strani: 1
Èlanova: 26, najnoviji: jazo


http://www.jakovljevic.net

http://www.boobah.info
All trademarks are © their respective owners, all other content is © e107 powered website.
e107 is © e107.org 2002/2003 and is released under the GNU GPL license.

Render time: 0.0772 second(s).